Over mij

Op Hyves was ik al een bekend gezicht, zowel door mijn plaatjes sites als door de 2½ jaar die ik me heb ingezet om Hyves leuk en makkelijk toegankelijk te houden en later zelfs van de ondergang heb proberen te redden. Helaas mochten mijn inspanningen en de mensen die zich bij me aansloten niet helpen.
Nu dus een website, weer met plaatjes en op veler verzoek ook weer een site met een grote sortering Tubes! Fijn om toch het gevoel te hebben dat je nuttig bent! Zoals ik al zei…in aanbouw! Op Hyves heb ik er jaren de tijd voor gehad om alles zo goed gesorteerd te plaatsen, nu moet ik proberen in zo kort mogelijke tijd alles weer als vanouds te krijgen.

Voor wie mij niet kent van Hyves, ik ben net 54 jaar geworden, heb 3 kids en 4 kleinkids. Thuis heb ik een paar Noorse Boskatten en een Heilige Birmaan, niet alleen mijn trots maar ook nog allemaal vreselijk lief! Juist bij Thorwald valt dat erg op omdat ie  een indrukwekkende kater is die er gewoon echt als een wild roofdier uitziet. 

Ik ben nog met 2 sites in aanbouw bezig, ineens moest alles snel geregeld worden omdat het stoppen van Hyves ineens wel erg snel ging. Een site met oa. Krabbelplaatjes is ook in aanbouw, net als een vervanging voor What’s Up, een plek waar mensen lief en leed met elkaar deelden. Als ik alles op de rails heb heb ik nog iets gepland, maar we beginnen maar eens bij het begin…. Deze website en de site Angel’s Design met nu nog alleen Krabbelplaatjes, Naamplaatjes komen er zsm…en dan kunnen er ook naamplaatje aangevraagd worden. Hoe ik dat allemaal precies moet doen hier weet ik nog niet, want dit is ook echt een doe en leer-programma voor mij. Ik had geen tijd om even alles over scripts te gaan leren…het moest liever gisteren dan vandaag, zeg maar! Dus hatsikidee….in het diepe!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s